Kahdesta on moneksi

Meistä saat kumppaniksesi omilla aivoillaan ajattelevan, osaavan ja kokeneen tiimin

Perustimme yrityksemme v 2002. Keskityimme alusta asti B2B liiketoimintaan ja erityisesti B2B asiakastarpeisiin, joissa meitä kiehtoo se, että jokaisen B2B toimittajan on periaatteessa mahdollista löytää oman tarjoamansa ja asiakasyrityksensä liiketoiminnan menestymisen välinen linkki, jota pidämme avaimena B2B asiakastarpeitten todelliseen ymmärtämiseen. Vuosien mittaan meille on kertynyt kokemusta kymmenistä projekteista, joiden pohjalta on kehittynyt uniikki, B2B asiakkaan liiketoiminnan ymmärtämiseen perustuva lähestymistapamme hahmottaa asiakastarpeita ja asiakasarvoa.

Lue lisää

Olemme omilla aivoillamme ajattelevia yksilöitä, jotka eivät tarjoa valmiita vastauksia vaan perehdymme aidosti asiakkaan tilanteeseen päästäksemme relevanttien kysymysten ja toimenpiteiden äärelle. Meitä yhdistää kiinnostus miksi –kysymyksiin ja asioiden juurisyihin. Käytännön työssä erilaiset osaamisemme tukevat toisiaan. Ymmärrämme myös, että asiakas täytyy saada mukaan yhteiseen oppimisprosessiin, muuten tuloksia ei saavuteta.

Kun otat meidät kumppaniksesi, niin tiedät kenen kanssa olet tekemisissä – samat henkilöt määrittelevät kanssasi projektin, sopivat taloudellisista asioista, tekevät työn, vastaavat kommunikaatiosta projektin aikana sekä siitä, että sovitut tavoitteet saavutetaan. Kokemuksemme varmistaa sen, että pääsemme nopeasti liikkeelle ja että projekti kaikkiaan sujuu ammattimaisesti.

Meille on tärkeää, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä työhömme ja koemme tässä myös onnistuneemme, mikä ilmenee pitkäaikaisina asiakassuhteina ja siinä, mitä asiakkaamme meistä kertovat. Kiitämmekin kaikkia pitkäaikaisia asiakkaita heidän luottamuksestaan meihin ja ammattitaitoomme sekä mahdollisuudesta tehdä upeita hankkeita ja yllätyksellisiä tutkimusmatkoja B2B liiketoiminnan ihmeellisessä maailmassa!

Pekka Hakola

Sanna Pekasta: Pekalla on kyky hahmottaa laajoja kokonaisuuksia ja erottaa oleellinen epäoleellisesta. Pekka on myös erinomainen numeronmurskaaja ja hän hoitaakin yrityksessämme pääosan excelpainotteisesta työstä. Armoitettuna verbaalikkona Pekka loistaa, kun on tarve kiteyttää monimutkaisiakin juttuja parilla hyvin valikoidulla sanalla.

Vapaa-ajallaan Pekka seuraa maailman tapahtumia – erityisesti taloutta ja politiikkaa – huristelee skootterilla tai veneellä katselemassa maisemia, soittelee kitaraa ja viilettää pitkillä pyörälenkeillä. Pekka nauttii paljon myös siitä, että ei tarvitse tehdä yhtään mitään.

Koulutus

1998 KTM, Helsingin kauppakorkeakoulu, kansantaloustiede
1993 DI, Teknillinen korkeakoulu, koneensuunnittelu

Lue lisää

Työkokemus

2002 → Headextra Oy, liikkeenjohdon konsultointi, osakas
2002 August Associates Oy, liikkeenjohdon konsultointi, johdon konsultti
2000 – 2001 Accenture Oy, Strategic Services, strategiakonsultti
1998 – 2000 Kone Oyj, BU2 – erikoishissit, Marketing Manager
1994 – 1998 Kone Oyj, R&D, Project Manager
1993 – 1994 Kone Oyj, R&D, Project Engineer

Sanna Laitala

Pekka Sannasta: Sannan erityisvahvuus on asioiden syy-seuraus suhteiden hahmottaminen sekä hyvin jäsenneltyjen esitysten strukturointi. Sanna on myös erinomainen organisoimaan sekä pienempiä että suurempiä töitä – oli sitten kysymys meidän kahden työstä tai isosta projektista, johon osallistuu kymmeniä ihmisiä asiakkaan organisaatiosta ja sidosryhmistä. Sannalla riittää virtaa ja vääntöä viedä asioita maaliin.

Vapaa-ajallaan Sanna on intohimoinen heppatyttö sekä beach volleyn pelaaja ja seura-aktiivi. Hyvä esimerkki Sannan erinomaisesta organisointikyvystä on Turkissa vuosittain järjestettävä, voimakkaasti kasvanut Jyrki Nurminen Beach Camp, jossa Sanna on toinen pääjärjestäjä ja joka vie vuosittain reilut 170 henkilöä treenaamaan beach volleyta Turkin aurinkoon.  Lentopalloliitto palkitsi tapahtuman vuoden 2018 Beach Volley ilmiönä.

Koulutus

1999 KTM, Helsingin kauppakorkeakoulu, markkinointi

Lue lisää

Työkokemus

2002 → Headextra Oy, liikkeenjohdon konsultointi, osakas
2001 – 2002 Sodapop Momentum Oy, Experiental Branding, Planner
1999 – 2001 Accenture Oy, Strategic Services, strategiakonsultti

Headextra Oy

Laurinmäenkuja 4 C 29
00440 HELSINKI

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää